Telesport 2.10 APK

real cricket 22

Telesport Mirë se vini në aplikacionin e ri Telesport! Këtu do të gjeni të gjitha lajmet sportive me të cilat jeni mësuar, por tashmë kemi shtuar edhe video, golat live, rezultate dhe ndeshje. Mund të zgjidhni skuadrën dhe sportin tuaj e preferuar dhe çdo ditë do të njoftoheni për lajmet që ju interesojnë më shumë!…

Telesport

Mirë se vini në aplikacionin e ri Telesport! Këtu do të gjeni të gjitha lajmet sportive me të cilat jeni mësuar, por tashmë kemi shtuar edhe video, golat live, rezultate dhe ndeshje. Mund të zgjidhni skuadrën dhe sportin tuaj e preferuar dhe çdo ditë do të njoftoheni për lajmet që ju interesojnë më shumë!

Download APK(25.4 MB)

This article comes from the Internet and does not representcricket live appPosition, please indicate the source for reprinting:https://www.vqturbo.com/3612/telesport-2-10-apk/

cricket money